Heb je twijfels en vragen over je loopbaan? Wil je ontdekken welke job echt bij je past? Wil je meer plezier en voldoening halen uit je werk? Dan kan loopbaanbegeleiding iets voor jou zijn.

Gemiddeld besteden we 8 uur per dag op het werk en heeft werk impact op ons persoonlijke leven. Het is dan ook erg belangrijk dat je je goed voelt in jouw job en dat het jou de nodige energie geeft. Tripsyco ondersteunt jou tijdens de loopbaanbegeleiding op een professionele manier op maat van jouw specifieke vragen en behoeftes. Naar aanleiding van jouw loopbaanvraag, begeleiden we jou bij het nemen van loopbaankeuzes en -beslissingen.

Dankzij de VDAB loopbaancheque betaal je slechts 40 euro per pakket van 4 uur. Je kan tot 8 uur begeleiding genieten per 6 jaar. De 2 pakketten van 4 uur hoef je niet in hetzelfde loopbaancentrum te volgen.
3 voorwaarden voor gesubsidieerde loopbaanbegeleiding (op het moment van aanvraag):
• Je bent minimum 1 jaar deeltijds of voltijds aan het werk als werknemer of zelfstandige.
• Je hebt de voorbije 6 jaar nog geen loopbaanbegeleiding gevolgd.
• Woon je in een ander land dan België dat tot de EU of EER behoort? Dan heb je recht op loopbaanbegeleiding als je in Vlaanderen of Brussel werkt.

Hoe bestel ik loopbaancheques?
• Online via ‘Mijn loopbaan’ op www.vdab.be/mijnloopbaan. Kies in Mijn loopbaan in het rechtermenu voor de link ‘Aanvraag loopbaancheques’.
• Telefonisch op het gratis nummer 0800 30 700 (elke werkdag van 8 tot 19 uur).

Wanneer bestel ik best loopbaancheques?
• Je kan wachten met het bestellen van je loopbaancheques tot je een eerste intake gesprek gehad hebt.
• Je kan ze ook op voorhand bestellen waarbij het belangrijk is dat de cheques maar 3 maanden geldig zijn. Start dus op tijd met je begeleiding.

Contactgegevens
Mien Gheysens – 0496/03.17.38 – miengheysens@gmail.com